Restaurangguide
Lunchguide
After Work
Restaurangrouletten
Kontakt
burger
close logo
Restaurangguide
Lunchguide
After Work
Restaurangrouletten
Kontakt

Nu dammar vi av skrivmaskinen

Hitta intressanta artiklar och recensioner på Restaurang Helsingborg!

Restaurang Helsingborg har inte fyllt ett år ännu, men årsdagen närmar sig snabbt. När vi startade hade vi en vision att skapa den restaurangguide vi själva så länge saknat. Sedan dess har vi uppnått många milstolpar. Vår lunchguide är inget mindre än en succé med över 30 anslutna restauranger. Lunchguiden har till och med fler besökare än startsidan, vilket indikerar att ni bokmärker vår lunchguide för enkel åtkomst när klockan börjar dra sig mot lunch. Detta gör oss såklart väldigt stolta!

Vår restaurangguide gör det lätt för våra besökare att få en överblick över utbudet i Sveriges restaurangtätaste stad. Nyligen introducerade vi kategorier som komplement till nationalitet för att göra det ännu enklare att hitta vad man är sugen på. Vi har stora planer för restaurangguiden som kommer bli mer användbar inom kort, så håll utkik efter det :).

Nyligen lanserade vi en ny After Work guide och besöksstatistiken talar för sig själv, det är många som letar efter ett trevligt ställe att koppla av på efter man stämplat ut. Utöver ett tiotal erbjudanden kan man även se vad som händer i Helsingborg via After Work "feeden" som samlar restaurangernas AW-relaterade facebook inlägg i en lättöverskådlig "feed". Vi jobbar ständigt med att utveckla After Work guiden med nya erbjudanden och funktioner, och tar gärna emot tips från er besökare hur vi kan förbättras.

Det som saknades för att vi skulle kunna kalla oss en komplett guide var artiklar. Vi vill berätta mer om Helsingborgs restaurangliv, tipsa om olika schyssta ställen och skriva intressanta matrelaterade artiklar som ni besökare kan ta del av. Till en början planerar vi att publicera 4-5 artiklar i månaden. Blir detta en omtyckt del av vår guide kommer vi publicera artiklar mer regelbundet. Vi kommer erbjuda sponsrade artiklar och då kommer vi alltid prioritera vår integritet framför våra kunders. Ni som läser våra artiklar kan känna er säkra på att en sponsrad artikel inte är en sponsrad åsikt.

Jag vill avsluta med att tacka alla er som besöker Restaurang Helsingborg!
av Jens Månsson 2019-10-28 12:03