Restaurangguide
Lunchguide
After Work
Restaurangrouletten
Kontakt
burger
close logo
Restaurangguide
Lunchguide
After Work
Restaurangrouletten
Kontakt

Inte bokat julbord än?

Restaurang Helsingborgs fem snabba tips

Nu är det dags att ta plats på något av Helsingborgs utmärkta julbord. Många restauranger har redan fullbokat men det går fortfarande att hitta platser för den som inte hunnit med att boka ännu. Restaurang Helsingborg listar några populära ställen som nu börjar årets sittningar.

Kgränd. Den omåttligt populära lunchrestaurangen K-gränd som ligger mitt i centrum av stadens hjärta har i vanlig ordning 4 serveringar under julbordet. På K-gränd blir du serverad vid bordet så du behöver inte resa dig upp för att ta dig till en buffé. Julborden startar den 21 november och serveras varje torsdag-lördag från kl. 17.00 och under en månads tid.

En klassiker är Dunkers Bar & Matsalar. Mellan 20/11 – 22/12 serveras julbord med närproducerat kött och fisk som kommer från säkra bestånd. Här njuter du av ett gediget julbord medan du ser ut över Öresund.

Prisbelönta Gastro håller dörrarna öppna varje eftermiddag/kväll måndag-lördag från och med 28 november och ända till självaste julafton. Att den här restaurangen har ”det lilla extra” vet de flesta Helsingborgare vid det här laget och vi tvivlar inte på att deras julbord håller högsta klass.

Sillen & Makrillen är kända för att servera utomordentliga skaldjursfat och varför tumma på det när det vankas jul? Den bästa säsongen för skaldjur är faktiskt under vintermånaderna så önskar ni alternativ till ett klassiskt julbord rekommenderar vi att ni kollar in restaurangen vid havet. Det finns även möjlighet att även beställa vegetariskt eller kött för den som vill.

Charles Dickens har ett trevligt koncept och kombinerar julbord med artisteri. Under december månad besöker artister som Lili och Susie och Thomas DI Leva Helsingborg och ”Dickens”. Kan det bli bättre än att se dessa legendarer samtidigt som man intager ett läckert julbord tillsammans med vänner och kolleger? Anger ni rabattkod "RHBG" när ni bokar era biljetter kan ni dessutom vinna ett presentkort på 2000 kr! Läs mer här
av David Hopkins 2019-11-18 14:03