Restaurangguide
Lunchguide
After Work
Restaurangrouletten
Kontakt
burger
close logo
Restaurangguide
Lunchguide
After Work
Restaurangrouletten
Kontakt
Sponsrad artikel

Charles Dickens - mycket mer än en bar och lunchrestaurang!

Tävla om ett presentkort på 2000kr!

Charles Dickens är restaurangen ni skall besöka om ni vill förena något gott att äta med att njuta av musikens magi. Under hela hösten bjuds det på livespelningar från en stor variation av artister och vissa datum är det värt att kika lite extra på. Det finns något för alla musikälskare oavsett om du gillar jazz eller country och alla biljetter går att boka via restaurangens hemsida.

Lili & Susie

Den 6:e och 7:e december kommer några tungviktare på besök och det är inga mindre än klassiska Lili & Susie. Dessa tjejer kan knappast ha undgått någon som är född tidigare än 2000-talet och repertoaren är välfylld genom över 30 år av artisteri och flertalet höga listplaceringar. Biljetterna till Lili och Susie finns att boka och kostar från 250 kr om ni är där bara för konserten men passa gärna på att boka julbord tillsammans med sambon eller kollegerna på jobbet.
Boka biljetter till Lili & Susie här!
Ange RHBG som rabattkod för att vara med och tävla om ett presentkort på 2000kr

Thomas Di Leva

Nästa stjärna att besöka ”Dickens” är återigen en riktig tungviktare som ni inte vill missa, nämligen ”Thomas Di Leva”! Den 13:e december samt 14:e december kombinerar vi Thomas besök med ett julbord innan konserten börjar kl. 21.00. Med superhits som ”Vem ska jag tro på” och ”Vi har bara varandra” intar han scenen och lyfter besökarna upp till en kosmisk nivå bland stjärnorna. Boka biljetter till Thomas Di Leva här!
Ange RHBG som rabattkod för att vara med och tävla om ett presentkort på 2000kr

Tävla om ett presentkort på 2000kr!

När ni bokar era biljetter kan ni vara med och tävla om ett presentkort på 2000kr! Allt ni behöver göra är att ange RHBG som rabattkod så är ni med i utlottningen. Lycka till :)

av David Hopkins 2019-10-31 12:44